Fruitautomaten

Als je voor de lol op online fruitautomaten speelt, dan hoef je je niet druk te maken om regeltjes of strategieën. Kies je favoriete fruitmachine en speel zoveel je wilt in freeplay of demo modus! Maar als je voor echt geld wilt spelen, dan wordt het tricky. Hoe kies je nu de fruitautomaten waarbij je de meeste kans maakt op winst?

Kies de juiste fruitmachine

Een van de meest voorkomende fouten van beginnende spelers is dat ze een willekeurige fruitmachine uitkiezen. Maar als je wil weten hoe je kunt winnen, dan heb je een fruitmachine nodig die meer uitbetaald dan de rest. Hoe je daar achter komt? Wel, door naar het RTP percentage te kijken!

Return to Player

RTP staat voor Return to Player. Dit percentage geeft aan hoeveel van het ingezette geld over een bepaalde periode aan spelers wordt terugbetaald. Het betekent dus niet dat het RTP percentage laat zien hoeveel geld je terugkrijgt. Het gaat hier om een gemiddelde. Je kunt minder winnen, wat betekent dat andere spelers van die specifieke fruitmachine meer geluk hebben dan jij. Maar het kan ook zijn dat je meer wint, wat in theorie betekent dat andere spelers pech hebben.

Even op internet kijken

Goed, het RTP percentage dus. Hoe kom je erachter welke RTP fruitmachines hebben? Simpel: gewoon op internet zoeken! Typ de naam van een willekeurige fruitmachine in de zoekmachine en je zult ongetwijfeld de RTP terugvinden. Je kunt ook recensies van casino games lezen – meestal staat hier ook de RTP van dat spel bij vermeld. De meeste fruitmachines hebben een RTP van 92 tot 97 procent. Ga gewoon voor een fruitmachine met een RTP van minimaal 96 procent, dan zit je goed!